Site performance

Discussion in 'Site Support' started by cisamcgu, 9 Jan 2018.

  1. cisamcgu

    cisamcgu Veteran

    Location:
    Merseyside-ish
    Over the last couple of days I have had very poor performance on CC, "Site not responding", mostly. I have tried different browsers but Chrome, Edge and Firefox are all the same.

    Is it me, or is there something wrong ?

    Andrew
     
  2. dan_bo

    dan_bo How much does it cost to Oldham?

    Location:
    Failsworth
    I've had no such issues of late......
     
  3. sight-pin

    sight-pin Über Member

    Location:
    Floating about
    I noticed the same last night and this morning, screen freeze for about 20 or 30 secs, seems ok now though.
     
  4. I had a "site down" message or some such from the Clod* Flare CDN last night. Apart from that it's been fine.

    * That was a genuine typo - but I like it so I've decided not to correct it.
     
  5. Same here
     
  6. mjr

    mjr Wanting to Keep My EU Citizenship

    I think I've had 2 in the last few days, as well as slow/non-responses. It complains of a code 523 or whatever the one is with the message saying it's probably a DNS server fault.
     
  7. Maybe one of the sister sites has hit 10 members and is now draining resources?
     
    Last edited: 9 Jan 2018
    srw, Andrew_P, theclaud and 2 others like this.
  8. Adam4868

    Adam4868 Veteran

    I just shout and blame the kids.
     
  9. I'm having problems with unresponsiveness, slow loading, etc.
    Google Chrome browser on Sony Xperia tablet running Android 6.0.

    Site seems to work as normal on Firefox browser though.
     
  10. Mrs M

    Mrs M Veteran

    Location:
    Aberdeenshire
    Very slow last couple of days
     
    Slick and classic33 like this.
  11. classic33

    classic33 Legendary Member

    Scitechgeeks.
     
    Markymark likes this.
  12. derrick

    derrick The Glue that binds us together.

    No problems here,
     
  13. I like Skol

    I like Skol Hold my beer and watch this..........

    Location:
    Ashton-under-Lyne
    Me too, I was blaming my Kindle but good to know it isn't at my end after all.
     
    Mrs M likes this.
  14. OP
    OP
    cisamcgu

    cisamcgu Veteran

    Location:
    Merseyside-ish
    To be honest, for me at least, it is almost unusable. It freezes every 30-45 seconds for about 30 seconds...
     
  15. ColinJ

    ColinJ Hillfinder General

    Me too.

    I was speculating that panic software measures to deal with the Intel Meltdown and Spectre bugs might be responsible ... :whistle:
     
    classic33 likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice